Auto-Motorrijschool G vd Kamp

Mythes over (rij)examens
13 mei 2024

Over de examens bij het CBR doen heel veel verschillende verhalen de ronde. Ik heb eens bij mijn leerlingen nagevraagd en ik heb meteen heel wat mooie gehoord. In het volgende stukje noem ik verschillende van die mythes en vertel jullie wat absolute onzin is en waar een kern van waarheid inzit.

Lees verder...
10 Weetjes over Aanhangwagen rijlessen
14 april 2024

Voor deze blog heb ik wat interessante feitjes over aanhangwagen (BE) rijlessen en examens verzameld. Allereerst heb je je autorijbewijs nodig, maar dan….
 

Lees verder...
Bijzondere Examens
07 maart 2024

Bijzondere examens
 
In mijn vorige blog heb ik gesproken over het theorie-examen, de Tussen Tijdse Toets en het praktijkexamen. In deze blog wil ik het graag hebben over bijzondere examens, zoals bv het individuele theorie-examen, het faalangst examen en het BNOR-examen. Al deze examens zijn bedoeld voor mensen die moeite hebben met het “normale” traject.

Lees verder...
De weg naar het rijbewijs
14 februari 2024

Mijn goede voornemen voor februari 2024. Schrijf een maandelijkse blog over autorijden en rijlessen. Allereerst maar een voorstelrondje. Mijn naam is Ina van de Kamp, ik ben nu 40 jaar rijinstructrice. Ik geef theorieles en autorijles. Ik heb ook de papieren voor motorrijles gehaald, maar geef geen motorrijles.

Lees verder...

Zoeken