Inloggen onlinetheorie

Als je onlinetheorie wilt volgen, kun je een account aanmaken op de website 3D-theorie. Dit doe je via onderstaande button. Hierna kun je, afhankelijk van je account, vier maanden lang onbeperkt theorie leren en oefenen voor de auto, motor of bromfiets. 

Inloggen

Om in te loggen klik je op de grijze button hieronder of ga je rechtstreeks naar de website 3D-theorie 

3D-theorie

Eerst gratis rondkijken?

Wil je eerst rondkijken op de website 3D-theorie voordat je besluit online theorieles te gaan volgen? Dit kan met een demoaccount die je gratis vijftien minuten toegang geeft. Klik op de grijze button hieronder om naar onze website 3D-theorie te gaan en kies de productpagina Personenauto, Motorfiets of Bromfiets.

3D-theorie 

Zo meld je je aan voor vijftien minuten gratis rondkijken

  1. Geef rechts op de gekozen pagina je naam en e-mailadres op en klik op Aanmelden. Je krijgt een bevestigingsmail met een link om je aanmelding af te ronden.
  2. Klik op de link in de e-mail om je aanmelding te activeren en je gebruikersnaam en wachtwoord te zien. Schrijf deze meteen op, want ze worden maar één keer getoond.
  3. Om gratis rond te kijken in het beveiligde gedeelte van de website 3D-theorie, klik je rechtsboven op de button Inloggen.
  4. Geef je gebruikersnaam en wachtwoord op en klik op Log in. Je ziet nu een productoverzicht waarin staat dat je een gratis demo ‘bestelt’.
  5. Klik op Bevestig om je demoaccount te activeren. Je hebt nu vijftien minuten toegang tot de menuopties in de grijze balk en kunt zo zelf kijken hoe online theorieles op de website 3D-theorie eruitziet.

Na vijftien minuten vervalt je gratis demoaccount, dus benut je tijd goed en ga tussendoor niet iets anders doen!

Zoeken  

 

Twitter  

Twitter_icoon
Google
Facebook
LinkedIn