Geslaagden autorijles

in percentages*

Amsterdam  
Eerste examen geen
Herexamen geen

Gemiddelde eerste rijexamens in Amsterdam: 46%

Haarlem  
Eerste examen 47%
Herexamen 56%

Gemiddelde eerste rijexamens in Haarlem: 57%

 

*Datum toetsing: 12-02-2024

Al onze slagingspercentages staan ook op de website van het CBR.

Autorijles

Goed en veilig autorijden leer je niet in één les. Bij Autorijschool G van de Kamp krijg je een gedegen rijopleiding, zodat je je vertrouwd leert voelen in een auto en in het verkeer. Je rijopleiding wordt in zijn geheel gegeven door dezelfde, goed opgeleide instructeur of instructrice en in dezelfde auto. Bij ons hoef je tijdens de lessen nooit een andere kandidaat op te halen of weg te brengen.

Wij geven al onze lessen volgens Het Nieuwe Rijden, dus milieuvriendelijk en zuinig. Je kunt voor het volgen van je autorijlessen kiezen uit een reguliere rijopleiding en een pakketopleiding.

Inschrijven voor toprijlessen

Ben je jonger dan 18? Lees dan onze informatie over rijles voor 16- en 17-jarigen 

De reguliere rijopleiding

Bij de reguliere autorijlessen begin je met lessen van een uur in jouw omgeving, totdat je met de auto overweg kunt. Daarna volgen lessen van anderhalf uur naar en in de examenplaats. Op deze manier krijg je verkeersinzicht en doe je ervaring op met complexere verkeerssituaties. Als je wilt, kun je meerdere lessen volgen in één week. Samen met je instructeur bepaal je wanneer je je rijexamen gaat aanvragen.

Bekijk de tarieven voor autorijles op onze tarievenpagina 

De pakketopleiding

Bij de pakketopleiding doe je eerst een intest. Tijdens deze les van anderhalf uur kijken wij welk pakket voor jou geschikt is. Er zijn pakketten mogelijk van 30, 35, 40 of 45 uur. Elk pakket is inclusief de benodigde tijd voor het examen en inclusief het examengeld, maar exclusief de gezondheidsverklaring voor het CBR bij het eerste examen.

Je kunt kiezen uit een pakket met of zonder tussentijdse toets (TTT). Een TTT is een proefexamen bij het CBR, waarbij je hoort hoe ver je al bent en vrijstelling kunt krijgen voor de bijzondere verrichtingen. We raden de TTT sterk aan. Je kunt de pakketten ook versneld doen in periodes van twee, vier, zes of acht weken.

Bekijk de tarieven voor de autopakketten op onze tarievenpagina 

Betalingsvoorwaarden

Als je een pakket bij ons afneemt, begint de rijopleiding zodra je de helft van het bedrag hebt betaald. Het restant moet je hebben voldaan vóór aanvang van de tweede helft van de opleiding.

Overige voorwaarde: lessen die je minder dan 24 uur van tevoren afzegt, kunnen niet worden verplaatst en worden doorberekend. Prijswijzigingen voorbehouden.

Wagenpark

In ons wagenpark vind je diverse merken auto's:

  • Mazda 2
  • VW Polo
  • VW Golf
  • Toyota Yaris Automaat

Zoeken