Auto-Motorrijschool G vd Kamp

Versneld opleiden

Wil je je rijbewijs graag snel halen? Autorijschool GvdKamp biedt in de regio Haarlemmermeer een versnelde rijopleiding aan voor de auto, motor en aanhangwagen. Versneld betekent niet dat je minder rijlessen krijgt, maar dat je dezelfde hoeveelheid lessen volgt in een korter tijdsbestek.

Voordat je aan je versnelde rijopleiding begint, doe je een intest (een testrit van 1,5 uur). Wij gaan dan met jou rijden en geven je een inschatting van het aantal uren rijles dat jij nodig hebt om het examen met goed gevolg af te leggen. De intest is vrijblijvend en verplicht je niet tot het volgen van de opleiding.

Het examen aanvragen

Na de intest wordt je examen aangevraagd. Een aantal weken voor de examendatum ga je het afgesproken aantal uren les volgen. Dit kan alleen overdag. Om versneld examen te kunnen doen, moet je onze rijschool machtigen bij het CBR. Van je instructeur ontvang je een folder waarin staat hoe je dit doet. Het machtigen kan via de website van het CBR.

Je kunt versnelde opleidingen volgen voor de auto, de motor en de aanhangwagen. Is een versnelde rijopleiding iets voor jou?

Schrijf je dan direct bij ons in!

Tarieven versneld opleiden

Bekijk de tarieven voor de versnelde opleidingen op onze tarievenpagina

Zoeken