Auto-Motorrijschool G vd Kamp

Vakkundige rijlessen in de Haarlemmermeer

Ben jij klaar om aan je rijbewijs te beginnen?

Je hebt ervoor gewerkt, gespaard of krijgt het cadeau: je autorijles, motorrijles, scooter- of bromfietsrijles, aanhangerrijles of theorieles. Uiteraard wil je je rijlessen volgen bij een vertrouwde rijschool met vriendelijke, goed opgeleide rijinstructeurs en een hoog slagingspercentage.

Auto- en Motorrijschool G. van de Kamp staat in de regio Hoofddorp al meer dan 40 jaar garant voor een perfecte rijopleiding en een waardevol rijbewijs. Wij bieden gewone en versnelde rijopleidingen voor de auto, motor en bromfiets. Taxichauffeur worden? Wij verzorgen ook je taxiopleiding.

Ja, ik schrijf me in voor rijlessen!

Haal je rijbewijs met Auto- en Motorrijschool GvdKamp

Bij onze auto- en motorrijschool staan jouw belangen voorop. Zo kiezen wij bewust voor een betrouwbaar wagenpark, voldoende topinstructeurs en zo min mogelijk uitval. Is een auto, motor of rijleraar niet beschikbaar, dan regelen wij snel vervanging zodat jouw rijles door kan gaan.

We stemmen je rijlessen bovendien af op jouw niveau en behoeften. Je krijgt altijd les van dezelfde instructeur en in dezelfde auto. Zo krijg jij het meeste waar voor je geld en ben je zeker van een gedegen rijopleiding!

Bekijk het filmpje waarin we ons voorstellen 

Rijvaardigheidsopleidingen

motorrijlesautorijles opleiding voor aanhanger

Taxiopleidingen

De taxibranche ontwikkelt zich sterk. Aan de ene kant wordt de bedrijfstak versimpeld en toegankelijker gemaakt. Tegelijkertijd is de branche zelf bezig met een kwalitatieve inhaalslag die zowel door de concurrentie als de overheid is ingegeven. Wij bieden al geruime tijd taxiopleidingen aan met een zeer uitgebreid ondersteuningspakket.

Lees meer over onze taxiopleiding 

Opfriscursus

Niet alleen nieuwe weggebruikers kunnen bij ons terecht. We zien een stijgend percentage ouderen die graag een opfriscursus willen of die een cursus willen doen waarbij we letten op de mobiliteit van de cliënt. Dit kan nuttig zijn als je bijvoorbeeld afhankelijk bent van een aangepast voertuig of een scootmobiel. Wat jouw doel ook is, wij passen onze lessen hierop aan.

Lees meer over onze opfriscursus

Geslaagden

in percentages*

Auto 56%
Motor geen
Brommer geen
Taxi geen

*Datum toetsing: 12-02-2024

Al onze slagingspercentages staan ook op de website van het CBR.

Zoeken