Auto-Motorrijschool G vd Kamp

Theorieles

Theorieles bij Autorijschool GvdKamp in Hoofddorp
Autorijschool GvdKamp geeft in de regio Hoofddorp theorieles voor de auto, de motor en de bromfiets. Wij bieden je keuze uit verschillende theorieopleidingen.

De auto

Voor de auto zijn er twee opleidingen mogelijk:

Theoriecursus via internet (3D-theorie)
Je krijgt een account waarmee je vier maanden online theorie kunt leren. Je hebt keuze uit drie pakketten: Leren (theorie en praktijkbegeleiding), Oefenen (vragen in de vorm van tentamens, examens en voorrangssituaties) of Leren en Oefenen.

Op de pagina Personenauto kun je je aanmelden voor een gratis demoaccount van vijftien minuten. Lees eerst de uitleg op de pagina Inloggen onlinetheorie

Privélessen
Je kunt ook privéles volgen om je theoretische kennis op te doen of aan te vullen met extra uitleg. Deze lessen hebben een vraag-en-antwoordkarakter. De meeste mensen leren eerst zelf hun theorie en volgen dan privélessen om de puntjes op de i te zetten. Maar het is ook mogelijk om op deze manier de hele theorie door te nemen. Sinds kort kun je er ook voor kiezen om de privélessen via Zoom te volgen.

Je keuze gemaakt?

Schrijf je nu in voor theorielessen!

De motor

Als je zeventien jaar of ouder bent, mag je met een motor gaan lessen voor het A-rijbewijs. Dit rijbewijs bestaat uit drie onderdelen:

  • Theorie-examen
  • Praktijkexamen Voertuigbeheersing (AVB)
  • Praktijkexamen Verkeersdeelneming (AVD)

Deelnemen aan het theorie-examen kan vanaf 18 jaar. Al enkele maanden voor je 18e verjaardag mag je een examendatum reserveren. Je kunt het theorie-examen voorbereiden door het lesmateriaal te bestuderen en daarna een afspraak te maken voor een privéles.

Ook kun je een theoriecursus via het internet volgen (3D-theorie). Je koopt dan een account waarmee je vier maanden lang onbeperkt de uitleg van de theorie mag bekijken en in totaal 400 vragen kunt oefenen. Op de pagina Motorfiets kun je je aanmelden voor een gratis demoaccount van vijftien minuten. Lees eerst de uitleg op de pagina Inloggen onlinetheorie

De brommer of scooter

Voordat je op een bromfiets of scooter mag rijden, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Je kunt dit examen met lesboeken zelfstandig voorbereiden of een afspraak maken voor een privétheorieles. We geven deze lessen zowel overdag als 's avonds. Met behulp van vragenseries kijken we welke kennis niet voldoende aanwezig is, waarna we hier dieper op ingaan.

Je kunt ook een theoriecursus via het internet volgen (3D-theorie). Je koopt dan een account waarmee je vier maanden lang onbeperkt de uitleg van de theorie mag bekijken en in totaal 400 vragen kunt oefenen. Op de pagina Bromfiets kun je je aanmelden voor een gratis demoaccount van vijftien minuten. Lees eerst de uitleg op de pagina Inloggen onlinetheorie

Tarieven

Al onze tarieven voor theorieles via het internet (3D-theorie), de privélessen, de theorieboeken en het theorie-examen vind je op de tarievenpagina 

Zoeken